VEEL GESTELDE VRAGEN

Bekijk hier de meest voorkomende vragen die we ontvangen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan een mailtje naar info@partyreizen.nl. We zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden!
Q. Is de prijs voor een pendelbusticket inclusief terugreis?
A. Ja, de pendelbustickets zijn retourtickets. De prijs van een pendelbusticket is dus de prijs voor de heen- en terugreis.
Q. Ik hoef alleen maar heen (of terug) te reizen, kan dat?
A. Ja hoor, dat kan. Echter hebben we geen pendelbustickets voor een enkele reis. Je dient dus wel een retourticket/dagkaart te bestellen.
Q. Ik ben mijn pendelbusticket op het festival kwijtgeraakt, wat nu?
A. Wanneer je de bus instapt, dien je je ticket te laten zien aan onze medewerkers. Heb je je ticket online gekocht, dan is deze nog terug te vinden in je mail. Mocht je een ticket ter plaatse hebben gekocht, dan dien je een nieuw ticket te kopen. We hebben geen tickets voor een enkele reis.
Q. Ontvang ik mijn tickets per mail nadat ik ze besteld heb?
A. Ja, na de betaling van het busticket ontvang je een bevestiging per mail. In deze mail staat ook de link met het busticket. Ook zie je na betaling van de bestelling een downloadlink van de tickets op je scherm. Heb je geen mail of downloadlink ontvangen, mail dan even naar info@partyreizen.nl.
Q. Het bedrag is wel afgeschreven maar ik heb geen ticket ontvangen per mail, wat nu?
A. Zodra de betaling is voltooid zal er een downloadlink van de tickets op je scherm verschijnen. Ook zul je de tickets ontvangen via de mail. Het kan enkele minuten duren voor je de mail binnen krijgt. Controleer ook even je spambox. Heb je vervolgens nog niks binnen gekregen? Stuur dan even een mail naar info@partyreizen.nl. We reageren z.s.m. op je mail om dit op te lossen.
Q. Waar kan ik de vertrektijden vinden?
A. Wanneer je onze site bezoekt, klik je op het kopje 'pendelbussen festivals'. Klik vervolgens op het desbetreffende festival. Je komt dan op een pagina met alle informatie, hier staan ook de vertrektijden tussen.
Q. Zijn de pendelbustickets alleen online te bestellen?
A. Nee, je kunt vaak bij de opstapplaats ook een ticket kopen op de dag van het evenement. Echter zijn de tickets online goedkoper. We adviseren je om dus van te voren online een ticket te bestellen. Daarnaast zullen de passagiers met een online ticket voorgaan. Mocht het druk zijn op de halte kan het zijn dat jij een rondje moet wachten tot de volgende bus er is.
Q. Kun je pinnen bij de opstapplaats om een ticket te kopen?
A. Ja, maar we adviseren de pendelbustickets van te voren op onze website te bestellen (dit is ook goedkoper dan ter plaatse).
Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?