Met PARTY Reizen reis je gemakkelijk, goedkoop en zorgeloos naar jouw event!

PARTY Reizen organiseert busreizen naar dance evenementen in binnen,- en buitenland. We verzorgen landelijk vervoer waardoor bezoekers uit heel Nederland gemakkelijk bij het evenement kunnen komen. Daarnaast staan we bekend om onze pendeldiensten. Wij zorgen voor een ultrasnelle doorstroom van bezoekers tussen het evenement en een centraal station, transferium of andere locatie. Een gezellige en veilige reis is een feit bij PARTY Reizen!

Hoe gaan wij te werk?

Het succes van onze diensten valt of staat met een gedegen voorbereiding. Zeker als het gaat om grote aantallen vervoersbewegingen in korte tijd. Stagnatie van uw bezoekersstroom kan immers leiden tot vervelende situaties. Om dit te voorkomen, werken we ieder project tot in de puntjes uit.

Vanaf het eerste contact wordt uw evenement toegewezen aan een vaste projectmanager die de regie strak in handen houdt. Afhankelijk van de kaartverkoop maken we een planning en bepalen we de optimale route voor landelijk vervoer of pendeldienst. We bekijken knelpunten en ontwijken deze om een vrije doorloop te kunnen garanderen. Ook creëren we wachtplekken voor grote groepen, zodat de veiligheid niet in het geding komt.

We werken uitsluitend met gekwalificeerd, betrouwbaar en servicegericht personeel, van parkeer- en instapbegeleiding tot ticketverkoop. Na afloop van ieder evenement presenteren we de (verkoop)resultaten en volgt een uitgebreide evaluatie met eventuele verbeterpunten voor toekomstige projecten.

We staan bekend om onze pendelservice

Onze pendeldiensten staan garant voor een ultrasnelle doorstroom van bezoekers tussen uw evenement en een centraal station, transferium of andere locatie naar keuze. We beschikken over zo’n 80 robuuste bussen tot een capaciteit van 120 personen per voertuig. Dat is ruimschoots toereikend om bezoekersstromen van vele duizenden mensen in goede banen te leiden. We gaan echter verder dan de inzet van bussen; onze toegevoegde waarde zit in de unieke aanvullende services en data waarmee we u compleet ontzorgen.

Samenwerken?

Stuur gerust een mailtje naar info@partyreizen.nl. Samen plannen we een afspraak in om onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden te bespreken!