Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Draaimolen Festival 2022

september 9, 2022 - september 10, 2022 MOB COMPLEX TILBURG €8

Draaimolen festival pendelbussen

Geen zin om met Draaimolen de BOB te zijn? Dan hebben wij de oplossing! Voor slechts €8,00 p.p. word je vanaf Tilburg Station voor de ingang van Draaimolen afgezet en natuurlijk weer veilig teruggebracht. Zo kun je optimaal genieten van Draaimolen!

Vrijdag 9 september

Tijdens de instroom (tot 19:30 uur) van Draaimolen zal er ieder kwartier een bus rijden van Station Tilburg naar Draaimolen Festival (MOB COMPLEX).

 

Vanaf 21.00 rijden er constant bussen van Draaimolen Festival naar Station Tilburg. Let wel op: de laatste bus vertrekt om 01.30 uur!

Zaterdag 10 september

Tijdens de instroom van Draaimolen (tot 18:00 uur) zal er ieder kwartier een bus rijden van Station Tilburg naar Draaimolen Festival (MOB COMPLEX).

Vanaf 21.00 rijden er constant bussen van Draaimolen Festival naar Station Tilburg. Let wel op: de laatste bus vertrekt om 01.30 uur!

Goed om te weten

De tickets zijn niet verbonden aan bepaalde tijden, je kan zelf kiezen welke bus je pakt. De tickets die je bestelt zijn retourtickets en kosten online €8,00 per stuk.

Een ticket op locatie kopen, kost €10,- per ticket.

Opstapplaats

Tilburg Station, burgemeester Brokxlaan 141

Over Draaimolen 2022

Draaimolen Festival 2022 duurt twee dagen en vindt plaats op vrijdag 9 en zaterdag 10 september in de bossen van ons geliefde MOB Complex!

Sinds de eerste editie van Draaimolen Festival richten wij op een esthetische samenhang van elektronische muziek, kunstinstallaties en podiumontwerpen, terwijl we de natuur eromheen de algehele ervaring laten leiden. In 2022 blijven we dit doen, maar met een programma dat twee keer zo lang en zo mooi is!

Het weekend zal gevuld worden met de bekende Draaimolen features, zoals: onverwachte b2b’s; gloednieuwe stage hostings naast de terugkeer van enkele oude vrienden; speciale live optredens én onze jaarlijkse geheime b2b, terwijl er meer avonturen en site-specifieke samenwerkingen in de maak zijn!

Hopelijk zien wij jou bij het allereerste Merry-go-round weekend!

Aftermovie Draaimolen 2018

Pendelbusticket bestellen

Gegevens

Begin:
september 9, 2022
Einde:
september 10, 2022
Kosten:
€8
Evenement Categorie:
Site:
https://draaimolen.nu

Locatie

MOB COMPLEX TILBURG
Tilburg, Nederland + Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?